За Академията

Академия по изкуствата “Амадеус” е уникална училищна структура с международен екип и образователна програма, отворена за всички възрасти.

Стремим се да открием и насърчим таланта на всеки човек чрез квалифицирано обучение в сферите Кино, Театър, Музика и Танци, както и някои специализирани предмети в сферата на визуалното програмиране, видеоигрите, фотографията, творческото писане, комиксите и други. Вярваме, че индивидуалният подход, иновативните ни методи на преподаване и многообразният екип ще помогнат на всекиго да изгради не само увереност, творческа мисъл и умения да изразява себе си с лекота, но и ще оставят трайна следа в бъдещото му личностно и професионално развитие в света на изкуството и не само.

Ние реализираме професионално талантите на академия “Амадеус”, ангажирайки ги във филмови, телевизионни, театрални и музикални продукции и други творчески проекти в различни сфери.

Академията работи със световно утвърдени професионалисти от страната и чужбина и чрез специално разработени програми на университет LIPA – (Liverpool Institute for Performing Arts-Великобритания), Broadway League, National Association of Teachers of Singing и други, изгражда както артистични, музикални, танцови и творчески умения, така и етика и дисциплина , необходими не само за следващото поколение артисти, но и за бъдещите лидери на 21 -ви век.

Контакти

гр. София
ж.к. Суха река, 208-г

e-mail: amadeus.artacademy@gmail.com

тел. 0889507170